و فعالان این حوزه باشید، بدون شک میدانید که روند به ثمر رسیدن میوهها چگونه است. به طور کلی، میوهها و گیاهان در باغات همواره در معرض آسیبهایی قرار دارند. عوامل مختلفی مانند انواع آفات و حشرات ممکن است درختان را تهدید کرده و مانع از رشد کامل میوهها شود. از این رو، در صورتی که سمپاشی درختان و گیاهان به موقع و به طور صحیح انجام نشود، ممکن است خسارات قابلتوجهی به باغداران و کشاورزان وارد شود. یکی از موضوعاتی که تمامی کشاورزان باید نسبت اگر با کشاورزی آشنایی نداشته باشید، احتمالا روند رشد گیاهان و به ثمر رسیدن میوهها را امری ساده و بدون دردسر بدانید؛ اما اگر جزو کشاورزان به آن آشنایی داشته باشند، شناخت سموم کشاورزی و انواع آن است. در این مطلب قصد داریم شما را با انواع سموم کشاورزی و کاربردهای هریک آشنا سازیم، پس در صورتی که اطلاعات کاملی در این زمینه ندارید، بهتر است با ما همراه شوید:
سموم کشاورزی به انواع مختلفی تقسیم میشوند. توجه کنید که هر نوع ازسموم یا آفتکشها در مواردی خاصی و به منظور خاصی قابل استفاده هستند. به عبارت دیگر، برای استفاده از هر نوع سموم کشاورزی، ابتدا باید اطلاعاتی نظیر کاربرد آن، مقدار قابل استفاده، نحوه استفاده، نکات ایمنی سمپاشی و ... را کسب کنید. انواع سموم کشاورزی در ادامه آورده شده است:
هر کدام از سموم کشاورزی دارای ویژگیهای خاصی هستند. کشاورزان باید دقت داشته باشند که در زمان استفاده از هر نوع سموم کشاورزی، تنها آن را به منظور مشخصی مورد استفاده قرار دهند. به عنوان مثال، در صورتی که یکی از سموم کشاورزی، برای از بین بردن آفت خاصی مورد استفاده قرار میگیرد، آن را برای منظور دیگری به کار نبرند. همچنین شیوه مخلوط کردن و مصرف هر یک از سموم کشاورزی ممکن است با دیگری تفاوت داشته باشد. در ادامه، با کاربرد مهمترین سموم کشاورزی آشنا میشویم:
پاراکوات، یکی از معروفترین سموم کشاورزی است که برای از بین بردن علفهای هرز استفاده میشود. این علفکش در صورت استنشاق توسط فرد، ممکن است حتی موجب مرگ او شود. از این رو، توصیه میشود نکات ایمنی در زمان سمپاشی به صورت جدی رعایت شود.
این سم کشاورزی نیز برای از بین بردن علفهای هرزی که برگهای پهن دارند و علفهای هرزی که در رشد گیاهان، خلل ایجاد میکنند، مورد استفاده قرار میگیرد. این علفکش برای از بین بردن علفهای هرز باغات میوهها و سبزیجات و انواع آجیل یا حتی سویا و ذرت بسیار مناسب است.
یک حشرهکش بسیار فرار و رایج در کشاورزی است.
این آفتکش برای کنترل حشراتی مانند مگس سفید، برگخوارها و ساقهخوارها مورد استفاده قرار میگیرد.
این سم حشرهکش، برای از بین بردن آفات مزارع و باغات مناسب است.
این سم در کنترل پروانه میوهخوار، شته سبز غلات و درختان میوه سردسیری، زنجرک سبز، آفات سویا و ... کاربرد دارد.
سم دلتامترین، یک حشرهکش قوی برای انگور یونجه است.
این حشرهکش برای مقابله با آفات، مگسها، شتهها و کرمهای کلم مناسب هستند.
عوامل مختلفی ممکن است بر قیمت سموم کشاورزی تاثیر داشته باشند که از مهمترین آنها میتوان به ترکیبات آنها و کارخانه سازندهاش اشاره کرد. به طور کلی، هر یک از آفتکشها و سموم کشاورزی، بسته به کاربرد و ترکیبات به کار رفته در آن ممکن است قیمت متفاوتی داشته باشد. برای تهیه این سموم، بهتر است به فروشگاههای سموم کشاورزی معتبر مراجعه نمایید. همچنین توصیه میشود که در زمان خرید و فروش سموم کشاورزی، از نحوه مصرف صحیح آن اطلاع یابید. خرید سموم کشاورزی آنلاین نیز یکی از روشهای سریع و مطمئن برای تهیه این سموم است. در سالهای اخیر، عواملی نظیر افزایش هزینههای حمل و نقل، قیمت مواد اولیه، افزایش نرخ ارز و ... موجب بالا رفتن قیمت سموم کشاورزی شده است.
در این مطلب، سعی کردیم شما را با انواع سموم کشاورزی و کاربردهای آنها آشنا سازیم. دقت داشته باشید که سموم کشاورزی را تنها در زمینه کاربرد آنها و به طور صحیح مورد استفاده قرار دهید تا بدون بروز مشکل، نتیجه دلخواه را در مزارع خود ملاحظه نمایید.